Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این قسمت به معرفی بهترین آزادکار حال حاضر جهان، حسن یزدانی می پردازیم

حسن یزدانی در تاریخ 5 دی 1373 در روستای لپو صحرا واقع در شهرستان جویبار به دنیا آمد. او سومین فرزند خانواده است و سه برادر دارد. یزدانی در حال حاضر در دسته ۸۶ کیلوگرم به رقابت می‌ پردازد.

پدر رضا یزدانی کشاورز است و در مسابقات کشتی سنتی شرکت م ی‌کرده و او هم در دوران کودکی در خانه با برادرهایش کشتی می‌ گرفت و یکی دو مرتبه هم در مسابقات سنتی مانند لوچورقابت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یازده سالگی فعالیت در ورزش کشتی را آغاز کرد. در آغاز فعالیت و رده نونهالان زیر نظر امید اسماعیل‌پور تمرین کرد، سپس در ردهٔ نوجوانان به صورت جدی‌تر تمرینات خود را زیر نظر همت مسلمی دنبال کرد و در رده جوانان نیز حسین نقیبی در باشگاه کشتی جویبار مربی او بود. او زمانی که کشتی را شروع کرد پس از شش ماه می‌خواست آن را کنار بگذارد، ولی با اصرار پدرش در مسابقه‌ های استانی مازندران شرکت کرد و در آن‌ جا دوم شد و انگیزه‌ اش بیشتر شد. همین مسئله باعث شد که فعالیت در این رشته ورزشی را دنبال کند.

افتخارات انفرادی

مدال طلا المپیک 2016 ریو (۷۴ کیلوگرم)

مدال طلا قهرمانی جهان 2019 (۸۶ کیلوگرم)

مدال طلا قهرمانی جهان 2017 (۸۶ کیلوگرم)

مدال نقره قهرمانی جهان 2015 (۷۰ کیلوگرم)

مدال برنز قهرمانی جهان 2018 (۸۶ کیلوگرم)

مدال طلا قهرمانی آسیا2018 (۸۶ کیلوگرم)

مدال طلا قهرمانی آسیا 2021 (۸۶ کیلوگرم)

مدال طلا بازی های آسیایی 2018 جاکارتا (۸۶ کیلوگرم)

مدال برنز قهرمانی نوجوانان آسیا ۲۰۱۱ (۵۰ کیلوگرم)

مدال نقره قهرمانی نوجوانان جهان ۲۰۱۱ (۵۰ کیلوگرم)

مدال طلا قهرمانی جوانان آسیا ۲۰۱۴ (۶۶ کیلوگرم)

مدال طلا قهرمانی جوانان جهان ۲۰۱۴ (۶۶ کیلوگرم)

مدال طلا جام تختی ۲۰۱۵ (۷۰ کیلوگرم)

مدال طلا جایزه بزرگ پاریس ۲۰۱۵ (۷۰ کیلوگرم)

مدال نقره جایزه بزرگ پاریس ۲۰۱۶ (۷۴ کیلوگرم)

مدال نقره جام مدوید ۲۰۱۶ (۷۴ کیلوگرم)

مدال طلا بازی های همبستگی کشورهای اسلامی 2017 (۸۶ کیلوگرم)

مدال طلا جام تختی 1398 کرمانشاه (86 کیلوگرم)

افتخارات تیمی

قهرمان جام جهانی : ۲۰۱۵، ۲۰۱۶، ۲۰۱۷

قهرمان لیگ برتر ایران: ۲۰۲۰ (باشگاه ایران‌مال)

افتخارات شخصی

بهترین ورزشکار مرد سال ایران: (۲) ۱۳۹۵، ۱۳۹۶

بهترین کشتی‌گیر مرد جهان: ۲۰۱۷

بهترین کشتی‌گیر آزادکار سال ایران: ۱۳۹۵

مرد سال ورزش مازندران: ۱۳۹۵

محبوب‌ترین کشتی‌گیر آزادکار جهان (نظرسنجی اینستاگرامی اتحادیه جهانی کشتی): ۲۰۲۰

مسیر المپیکی شدن

در رقابت های انتخابی درون اردویی در اوزان 57و86 کیلوگرم برای حضور در المپیک 2021 توکوکیو حسن یزدانی با نتیجه 5بر2 مقابل کامران قاسم پور دارنده  ۲ مدال طلای امید های جهان پیروز و نفر نخست این وزن برای حضور در بازی های المپیک توکیو شد.

المپیک 2020 توکیو

مسابقات المپیک توکیو در وزن 86 کیلوگرم از فردا چهارشنبه آغاز می شود. حسن یزدانی در ۸۶ کیلوگرم ابتدا با جبرئیل شاپیف از ازبکستان رقابت خواهد کرد و در صورت پیروزی با برنده دیدار بین استفان ریچمود از سوئیس و فاتح بنفردجلا از الجزایر جدال می کند. در گروه یزدانی آرتور نایفونوف از روسیه و تاکاتانی از ژاپن حضور دارند. در این ۲ وزن ۱۶ کشتی گیر حضور دارند. با احتساب گروه بندی انجام شده، یزدانی و‌ تیلور شاید در فینال به هم بخورند. 

اخبار داغ 

عکس خاص سارا و نیکا با همسر مهدی قائدی ! / آبی یا قرمز؟! برترین های قرن با کامل انجینی: گلر در اندازه ناصر حجازی داشتیم اما او از لحاظ شخصیتی اسطوره است تیم منتخب لیگ بیستم از نگاه طرفداری | احمد نور بهترین بازیکن فصل اجرای فن دیدنی محمدعلی گرایی روی حریف کوبایی / فیلم فوری؛ عدم حضور هری کین در تمرینات تاتنهام به دلیل اصرار بر جدایی لورل هوبارد به عنوان اولین وزنه بردار تراجنسیتی، امروز در المپیک وزنه می‌زند

منبع: طرفداری

کلیدواژه: مدال طلا قهرمانی قهرمانی جهان حسن یزدانی ۸۶ کیلوگرم مدال نقره کشتی گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۸۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)

در ایران به دلیل قیمت بسیاری بالای خودروها، یک خودرو صفر کیلومتر حداقل باید ۲۰ سال یا یک میلیون کیلومتر کار کند تا دیگر از چرخه خرید و فروش خارج شود. اما در بازارهای جهانی اوضاع کاملا متفاوت است. 

۷. تویوتا کمری

کارکرد متوسط: ۳۷۱ هزار کیلومتر

به گزارش پدال، تویوتا کمری به عنوان یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین خودروهای سدان در بازار جهانی شناخته می‌شود. یکی از دلایل اصلی محبوبیت این خودرو، دوام و پایایی بی‌نظیر آن است..

درست است که مالکان ایرانی از یک تویوتا کمری حداقل ۱.۵ تا ۲ میلیون کیلومتر استفاده می‌کنند و بعد به فکر فروش آن می‌افتند اما در بازارهای جهانی عمر مفید این خودرو بعد از رسیدن به کارکرد ۳۷۱ هزار کیلومتر به پایان می‌رسد. البته رسیدن به این کارکرد به معنای این نیست که دیگر نتوان از خودرو استفاده کرد بلکه به این معنی است که مالک باید هزینه‌هایی برای اوورهال خودرو انجام پرداخت کند.

۶. فورد F-150

کارکرد متوسط: ۳۷۵ هزار کیلومتر

فورد F-150 یک پیکاپ پرفروش و محبوب در بازار آمریکا و برخی دیگر از بازارهای جهانی است. این خودرو دارای ویژگی‌های متعددی است که به محبوبیت بی‌نظیرش منجر شده است. F-150 قابلیت حمل بار تا یک تن و کشش تریلر تا ۵.۸ تن را دارد.

F-150 یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین پیکاپ‌های دنیا است. این خودرو از طراحی قدرتمند و عضلانی برخوردار است و می‌تواند بار و وزن زیادی را تحمل کند. به همین علت از این خودرو بیشتر برای کار استفاده می‌شود.

۵. شورلت تاهو

کارکرد متوسط: ۴۰۲ هزار کیلومتر

تاهو نیز یکی دیگر از خودروهای آمریکایی است که در لیست جان سخت‌ترین خودروها حضور دارد. این SUV فول سایز بیشتر در بازار آمریکا خرید و فروش می‌شود و جزو خودروهایی است که افت قیمت نمونه دست دوم آن به صفر کیلومتر بسیار کم است.

اولین نسل تاهو در سال ۱۹۹۲ معرفی شد و به عنوان جایگزین مدل‌های بلیزر و سابربان شورلت شناخته می‌شود. طی سال‌های متمادی، تاهو نسخه‌های متعددی را از سر گذرانده و به یکی از محبوب‌ترین SUV‌های بازار آمریکای شمالی تبدیل شده است.

۴. نیسان پاترول

کارکرد متوسط: ۴۰۷ هزار کیلومتر

اولین نسل پاترول در سال ۱۹۵۱ معرفی شد و در بسیاری از بازارها به عنوان یک خودروی تفریحی و آفرود محبوب بود. طی سال‌های متمادی تبذیل به یکی از محبوب‌ترین خودروهای شاسی‌بلند در بازارهای خاورمیانه و آفریقا تبدیل شده است.

نسل جدید پاترول در سال ۲۰۱۰ معرفی شد که با طراحی جدید و امکانات پیشرفته‌تر، محبوبیت این خودرو را افزایش داد. پاترول به دلیل موتورهای قدرتمند، سیستم انتقال‌قدرت چهار چرخ و امکانات آفرود پیشرفته، در مناطق صحرایی و بیابانی عربستان و خاورمیانه بسیار مورد توجه است.

۳. تویوتا توندرا

کارکرد متوسط: ۴۱۳ هزار کیلومتر

یکی دیگر از جان سخت‌ترین خودروها تویوتا توندرا است. اولین نسل توندرا در سال ۱۹۹۹ معرفی شد و جایگزین مدل T100 تویوتا شد. طراحی و مشخصات توندرا برای بازار آمریکای شمالی و رقابت با پیکاپ‌های پرفروش این منطقه مانند فورد F-150 درنظر گرفته شده است.

نسل دوم این خودرو در سال ۲۰۰۷ و نسل سوم در سال ۲۰۱۳ معرفی شدند که با طراحی و امکانات به‌روز شده به محبوبیت بیشتری دست یافتند.

۲. تویوتا لندکروز

کارکرد متوسط: ۴۵۰ هزار کیلومتر

می‌توان گفت لندکروز محبوب‌ترین و معروف‌ترین محصول تویوتا است که سالیان سال است در نقاط مختلف جهان از جمله کشورهای طرفداران پر و پا قرصی دارد. شاید تعجب کنید که ۴۵۰ هزار کیلومتر برای لندکروز کارکرد بسیار پایینی محسوب شود اما همانطور که پیش‌تر اشاره شد، رسیدن به این کارکرد به این معنا نیست که خودرو غیرقابل استفاده می‌شود بلکه به این معناست که خودرو بیش از پیش نیاز به رسیدگی دارد.

این خودرو از دهه ۱۹۵۰ تاکنون تولید می‌شود و به یک افسانه در صنعت خودرو تبدیل شده است. در امارات متحده عربی به دلیل شرایط آب و هوایی ویژه و نیاز به خودروهای قوی برای آفرود، لندکروز بسیار مورد استقبال قرار گرفته است

۱. تویوتا سکویا

کارکرد متوسط: ۴۷۷ هزار کیلومتر

تویوتا به عنوان یکی از پیشگامان صنعت خودرو، همواره بر ساخت محصولاتی با کیفیت بالا و دوام زیاد تمرکز داشته است پس چندان عجیب نیست که رتبه اول لیست سخت جان‌ترین خودروها را یک تویوتا تصاحب کرده باشد. از تویوتا سکویا در اکثر منابع به عنوان با دوام‌ترین خودروی دنیا یاد می‌شود. بررسی‌ها نشان داده که مالکان این خودرو تقریبا نیم میلیون کیلومتر را بدون هیچ گونه خرج اضافی پیموده‌اند.

البته واضح است که در صورت استفاده مناسب از این خودرو می‌توانید چندین میلیون کیلومتر را با هزینه‌های نگهداری معقول بپیمایید. جالب است بدانیدسکویا یک گونه درخت غول‌پیکر و قدیمی است که در مناطق کوهستانی غرب آمریکا رشد می‌کنند.

این درختان به طور طبیعی توانایی بسیار بالایی برای دوام و بقا دارند. احتمالا انتخاب این نام برای این خودرو اشاره به ویژگی‌های مشترک بین دوام و عمر طولانی سکویاها و قابلیت های دوام و قابلیت اطمینان خودروهای تویوتا است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان
  • کشتی‌گیر شیروانی مدال برنز قهرمانی کشور را کسب کرد
  • معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)
  • جنگ کامران برای رویای بزرگ‌ با یک نمای ویژه(عکس)
  • کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW
  • محمد نخودی اردوی تیم ملی کشتی را ترک کرد
  • هدف فدراسیون کشتی از اعزام یزدانی/ نگرانی برای تکرار اتفاق تلخ
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران